🔥AANBIEDING OUD MEMBERS: ONTVANG 5 MAANDEN VOOR DE PRIJS VAN 2 MAANDEN. KLIK HIER 🔥

Geen artikelen in wagentje

Veelgestelde vragen

Q? Hoe snel ontvang ik het schema?

A.

Nadat de bestelling definitief is geplaatst ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres het schema op werkdagen binnen 24 uur.

LET OP: Het kan voorkomen dat het schema in de map spam/ongewenste e-mail staat!

Q? Hoe kan ik het abonnement opzeggen?

A.

Het abonnement kan je makkelijk opzeggen via https://www.fitnessschemas.nl/stop. Dit abonnement is altijd opzegbaar, maar om verlenging van het abonnement te voorkomen, dien je ten minste één dag vóór de verlengdatum of nieuwe maandelijkse periode op te zeggen. De verlengdatum kan je vinden op de factuur die je na het bestellen hebt ontvangen.

Q? Waar kan ik de verlengdatum en de factuur vinden?

A.

De factuur ook wel het besteloverzicht waarop de verlengdatum staat aangegeven kan je vinden in je mailbox. Je hebt deze tegelijk ontvangen met de schema’s.

Q? Wat kan ik met een abonnement?

A.

Met een actief abonnement heb je de mogelijkheid om al je vragen over voeding en fitness aan ons te stellen per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., je schema te laten bijstellen of eventueel maandelijks een nieuw schema aan te vragen.

Q? Heb je een andere vraag?

A. We helpen je graag! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij streven er naar om e-mails op werkdagen (ma t/m vr ) binnen 24 uur te beantwoorden.

Q? Heb je een klacht?

A. We lossen je klacht graag op. Dat lukt het snelst wanneer je contact op neemt met onze klantenservice via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij streven er naar om e-mails op werkdagen (ma t/m vr ) binnen 24 uur te beantwoorden.
Ben je niet tevreden met het antwoord? Zoek het hogerop en schrijf onze manager Klantenservice aan. Je kunt hem mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Binnen 5 werkdagen heb je antwoord.

KLANTENSERVICE

Wij zijn een team bestaande uit een voedingsdeskundige en verschillende personal trainers met maar 1 doel; behaal het maximale resultaat.

Abonnement opzeggen? Klik hier

Heb je een vraag? We helpen je graag! Mail naar info@fitnessschemas.nl. Wij streven er naar om e-mails op werkdagen (ma t/m vr ) binnen 24 uur te beantwoorden.

Fitnessschemas.nl
Box A3540
Kwikstaartlaan 42
3704GS Zeist, Nederland
info@fitnessschemas.nl

KvK-nummer: 32125031
BTW-identificatienummer: NL002206761B71

Facebook
https://www.facebook.com/fitnessschemas.nl