Trainingsschema's fitness schema's - FITNESSSCHEMAS.NL

Geen artikelen in wagentje

Trainingsschema's & Fitness schema's

Trainen doe je nooit zomaar uit je hoofd. Als jouw missie is om goede resultaten te behalen, dan doe je dit volgens uiteen gezet schema. Nooit is er iemand geweest die met alleen wat halters en gewichten een mooi en strak lichaam heeft gekregen. Wil jij een verbluffend resultaat? Train dan met een professioneel schema. 

Online coaching: Persoonlijk trainingsschema op maat (sportschool) - 9.3 out of 10 based on 214 votes

              

* Proefperiode voedings-en/of trainingsschema met online coaching: 7 dagen gratis, daarna 19,98/maand. Als je binnen de 7 dagen proefperiode opzegt betaal je niets.

Dames benen, billen, buik trainingsschema - 9.5 out of 10 based on 53 votes

Speciaal een schema voor de dames die zich willen focussen op de Benen, billen en de buik!! De bekende 3 B's hebben we in een mooi en uitdagend schema gezet zodat u er veel plezier van zult hebben! 

Professioneel Marathon Trainingsschema

Beoordeling
(31 stemmen)
Professioneel Marathon Trainingsschema - 9.1 out of 10 based on 31 votes

Wilt u altijd al een marathon lopen dan zijn dit de schema's voor u! Elk schema brengt je dichter bij de marathon maar natuurlijk hoeft dat niet perse het doel te zijn! Wilt u gewoon fit zijn en een goede conditie hebben en lekker buiten kunnen trainen dan zijn dit de perfecte schema's voor u! 

Professionele sixpack workout voor thuis - 9.7 out of 10 based on 40 votes

Als de zon begint te schijnen wil je er natuurlijk tip top uitzien. Die blokjesbuik kan dan absoluut niet ontbreken. Je begint op tijd met trainen maar de sixpack verschijnt niet zo snel als dat je had gehoopt...