🔥AANBIEDING OUD MEMBERS: ONTVANG 5 MAANDEN VOOR DE PRIJS VAN 2 MAANDEN. KLIK HIER 🔥

Geen artikelen in wagentje

Trainingsschema's & Fitness schema's

Trainen doe je nooit zomaar uit je hoofd. Als jouw missie is om goede resultaten te behalen, dan doe je dit volgens uiteen gezet schema. Nooit is er iemand geweest die met alleen wat halters en gewichten een mooi en strak lichaam heeft gekregen. Wil jij een verbluffend resultaat? Train dan met een professioneel schema. 

Online coaching: Persoonlijk trainingsschema op maat (sportschool) - 9.1 out of 10 based on 227 votes

              

* Probeer ons voedings-en/of trainingsschema coaching abonnement 7 dagen gratis, daarna 44,95/maand. Mocht je binnen de 7 dagen proefperiode opzeggen dan betaal je niets.

Professioneel Marathon Trainingsschema

Beoordeling
(32 stemmen)
Professioneel Marathon Trainingsschema - 8.8 out of 10 based on 32 votes

Wilt u altijd al een marathon lopen dan zijn dit de schema's voor u! Elk schema brengt je dichter bij de marathon maar natuurlijk hoeft dat niet perse het doel te zijn! Wilt u gewoon fit zijn en een goede conditie hebben en lekker buiten kunnen trainen dan zijn dit de perfecte schema's voor u! 

Dames benen, billen, buik trainingsschema - 9.3 out of 10 based on 54 votes

Speciaal een schema voor de dames die zich willen focussen op de Benen, billen en de buik!! De bekende 3 B's hebben we in een mooi en uitdagend schema gezet zodat u er veel plezier van zult hebben! 

Professionele sixpack workout voor thuis - 9.4 out of 10 based on 41 votes

Als de zon begint te schijnen wil je er natuurlijk tip top uitzien. Die blokjesbuik kan dan absoluut niet ontbreken. Je begint op tijd met trainen maar de sixpack verschijnt niet zo snel als dat je had gehoopt...